• Art Eindhoven 2015

  25 april 2015

   

  De dag van vertrek naar nederland was spannend. Special delivery, komt het wel aan op de juiste plek en zoja in welke staat? Al bij het inchecken krijg ik veel interesse uit de rij wachtenden, men is blijkbaar benieuwd wat er nou toch in die grote kartonnen doos en rol zit. Ik maak hier gebruik van om mijn verhaal te doen, een perfecte voorbereiding voor de beurs. Bij aankomst snel nasr Tilburg wasr mijn steun en toeverlaat me haar huis 'leent' om de zooi van thuis te ordenen en in te lijsten. 

  Lees meer >> | 1693 keer bekeken

 • Voorbereidingen voor mijn eerste beursgang

  8 april 2015

   

  Na een jaar meer dan full time te hebben geschilderd heb ik alles op 'hold' gezet om me voor te bereiden voor mijn eerste expositie op Art Eindhoven. Inmiddels is de basis van mijn extosite goedgekeurd en online te bekijken. Uitbreiding en layout ervan komen na Art Eindhoven aan de beurt. Check,

  Lees meer >> | 1585 keer bekeken

 • Start van de exto site

  1 april 2015

   

   

  Als kunstenaar ben je uiteraard wars van alles wat je afleidt en dus ook van het maken van een site.  Echter merk ik dat ik ,al gaande het hele proces, het belang begin te zien om je eigen werk te catagoriseren en te beschrijven. Omdat je vaak in een flow van creeeren zit is het ook wel eens ok om de deur naar buiten te openen en al die creativiteit eens onder woorden te brengen.

  Voorlopig struggle ik nog even door met woorden  en de opbouw van de site en hoop me snel weer op het schilderen te kunnen storten want mijn eerste expositie op Art Eindhoven komt eraan en ik moet nog blablabla en blablabla jullie begrijpen de spanning wel! Gooi ik daar even mijn ziel en zaligheid die zaal in!!

  Lees meer >> | 1553 keer bekeken