De dag van vertrek naar nederland was spannend. Special delivery, komt het wel aan op de juiste plek en zoja in welke staat? Al bij het inchecken krijg ik veel interesse uit de rij wachtenden, men is blijkbaar benieuwd wat er nou toch in die grote kartonnen doos en rol zit. Ik maak hier gebruik van om mijn verhaal te doen, een perfecte voorbereiding voor de beurs. Bij aankomst snel nasr Tilburg wasr mijn steun en toeverlaat me haar huis 'leent' om de zooi van thuis te ordenen en in te lijsten. 

Last moment besluit ik twee doeken bij Pien Prent mooi in te lijsten, kosten gaan voor de baten uit besluit ik in een opgewekte bui. Het resultaat is verbluffend, de lijst betekent een meerwaarde voor het totaal en ik krijg er zin in. Vrijdag gaan we de stand opbouwen en zaterdag is het dan zover. Ik ben er klaar voor en heb megaveel zin om reacties te horen na al dat harde werken. 

Met in totaal 11 verkochte doeken en maar liefst 7 opdrachten sluit ik Art Eindhoven boven verwachting positief af.  Ik ben op de goede weg en de commissies blijken een schot in de roos. Geen portretten maar ik bied gepersonificeerde symboliek op maat.  Zeer tevreden vertrek in huiswaards en verheug me op wat komen gaat. Het uitwerken van de opdrachten zet mijn fantasie op full blast. En dan ga ik me voorbereiden op mijn volgende expo ADAF( zie info exposities) 

Zal ik mezelf uitdagen met derlname aan de van Gogh schilderwedstrijd?? Jazeker weten!!